Latvijas Universitātes (LU) Inovāciju centrs LUMIC kopā ar Baltijas datoru akadēmiju (BDA) aicina studentus pieteikties jaunā uzņēmējdarbības attīstības programmā “No biznesa idejas līdz savam uzņēmumam”.

Ja Tev jau ir biznesa ideja agrīnā attīstības stadijā un vēlies iepazīt biznesa pasauli, attīstot savu uzņēmēja gēnu, piesakies LU uzņēmējdarbības attīstības programmai “No biznesa idejas līdz savam uzņēmumam”, kas tapusi sadarbībā ar Baltijas Datoru Akadēmiju (BDA).

Biznesa idejas attīstības ceļš līdz taustāmam produktam vai reālam pakalpojumam ir gana sarežģīts un izaicinājumiem bagāts. Taču, apgūstot nepieciešamās zināšanas un prasmes, kā arī iedvesmojoties no citu uzņēmēju veiksmes stāstiem, ir iespējams īstenot sapni par sava uzņēmuma dibināšanu. 

Projekta ietvaros Tev būs iespēja komunicēt ar ekspertiem biznesa attīstībā, tajā skaitā saņemt visu nepieciešamo atbalstu, piedalīties četrās praktiskajās darbnīcās, kā arī izmēģināt savas tīklošanās prasmes. Projekta mērķis ir veicināt uzņēmējdarbības kompetenču pilnveidošanu, inovatīvu ideju attīstību, atbalstīt topošus uzņēmējus uznēmējdarbības uzsākšanas procesā, sniedzot vērtīgas zināšanas un prasmes.

Aicināti piedalīties Latvijas Universitātes un citu Latvijas augstāko izglītības iestāžu studenti, kuri studē bakalaura, maģistra vai doktora līmeņa studiju programmās. Dalībnieki var reģistrēties, aizpildot tiešsaistes pieteikuma formu līdz 2023.gada 15.oktobra plkst. 23:59.

Reģistrācijas anketu var aizpildīt ŠEIT.

Vietu skaits programmā ir ierobežots, tāpēc pieteikšanos neatliec uz vēlāku laiku!

Noslēgumā labākie studenti saņems naudas balvas, kopējais balvu fonds: 1500 EUR. 

Lūdzam ņemt vērā, ka praktiskās darbnīcas norisināsies klātienē – BDA telpās (Dzirnavu ielā 140, Rīgā). Nepalaid garām iespēju un piesaki savu dalību projektā jau tagad!

Programmas “No biznesa idejas līdz savam uzņēmumam” nolikums ŠEIT. 

Programma tiek īstenota ar ERAF līdzfinansētā projekta Nr. 1.1.1.3/18/A/007 “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem” atbalstu.