Vasara ir īstais brīdis, lai atpūstos un uzkrātu spēkus jaunajam studiju gadam. Ja tomēr jaunas idejas un vēlme attīstīt savas zināšanas un iemaņas nav pametušas arī vasarā, tad jau šobrīd ir iespēja parūpēties par to, lai rudenī tās varētu īstenot. Latvijas Universitātes (LU) Inovāciju centrs LUMIC aicina studentus pieteikties trīs jaunām inkubācijas programmām – “Ilgtspēja=iespēja”, “Čats ar nākotni” un “Starta ekspresis”. Ikkatram studentam būs iespēja izvēlēties sev interesējošo programmu, lai attīstītu idejas sev interesējošās tēmās un cīnītos par naudas balvām.

Programmā “Ilgtspēja=iespēja” studenti varēs izstrādāt inovatīvus risinājumus ciešā sadarbībā ar industriju, risinot to izvirzītās nozares problēmsituācijas, lai veicinātu aprites ekonomikas un ilgtspējīgas attīstības principu ieviešanu. Studenti aicināti pieteikties sadarbības partneru problēmjautājuma risinājuma izstrādei gan individuāli, gan komandās.

Vairāk par programmu lasi šeit: https://ej.uz/ilgtspeja_iespeja

Programmā “Čats ar nākotni” studenti strādās pie idejām, kā ar mākslīgā intelekta rīku palīdzību var uzlabot studiju procesus Latvijas Universitātē. Iespēja iegūt izpratni par dažādu mākslīgā intelekta platformu izmantošanu, ekspertu vadībā apgūt nākotnes darba tirgum neatsveramas prasmes, uzzināt kā integrēt mākslīgo intelektu savā ikdienā. Studenti aicināti pieteikties programmai gan individuāli, gan komandās, kur industrijas piedāvās savus izaicinājumus, pie kura strādā visas komandas.

Vairāk par programmu lasi šeit: https://ej.uz/cats_ar_nakotni

Programmā “Starta ekspresis” būs iespēja attīstīt uzņēmējspēju un rast jaunus produktu vai pakalpojumu risinājumus, lai ideju pārvērstu reālā risinājumā. Studenti tiks aicināti pieteikties programmai tikai komandās, kurā  var būt  divi un vairāk dalībnieki. Komandām ir iespēja arī saņemt līdzfinansējumu līdz EUR 2596 savas idejas attīstībai.

Vairāk par programmu lasi šeit: https://ej.uz/starta_ekspresis

Piesakies līdz 2023.gada 23.augusta plkst. 23:59, vienoto reģistrācijas anketu meklē šeit: https://ej.uz/registacijas_anketa

Kopējais balvu fonds ir 12 000 EUR!

Izvēlies sev piemērotāko programmu, lai attīstītu idejas sev interesējošās tēmās un piesakies!

Programma tiek īstenota ar ERAF līdzfinansētā projekta Nr. 1.1.1.3/18/A/007 “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem” atbalstu.