2022.gada rudenī Latvijas augstskolu studenti tika aicināti ģenerēt idejas sabiedrības informēšanai par zvērinātu revidentu darbu, attīstīt komunikācijas inovācijas un saņemt stipendijas par godalgotām vietām Finanšu ministrijas un Latvijas Universitātes (LU) Inovāciju centra LUMIC programmā “Komunikācijas Re:Vīzija”. 2023.gada 4.janvārī notiks komandu gala prezentācijas vērtēšanas komisijai un tiks sadalītas dalībnieku godalgotās vietas.

Programmas dalībniekiem bija iespēja iegūt padziļinātas zināšanas par valsts pārvaldes institūcijām nepieciešamu aktuālu jautājumu skaidrošanu sabiedrībai un tās atsevišķām grupām, kā arī iespēja piedalīties sešās vērtīgās lekcijās gan par revīzijas būtību, gan socioloģisko pētījumu un mūsdienīgas komunikācijas niansēm.

Programmas dalības kritērijus ir izturējušas piecas komandas, kurām būs iespēja aizstāvēt gala darbu vērtēšanas komisijai. Komandu pētījumu tēmu lauks ir plašs – tiek pētīta revīzijas procesa gaidu plaisa, aptaujāti revidenti, kā arī salīdzināta vairāku valstu atbildīgo institūciju mājaslapas, lai apjaustu cik viegli vai sarežģīti ir pasniegta informācija par revīziju.

2023.gada 4.janvārī notiks komandu gala prezentācijas vērtēšanas komisijai un tiks sadalītas dalībnieku godalgotās vietas. Komandas saņems: 1., 2. un 3. vietas stipendiju.

  • 2000 eiro pirmās vietas ieguvējiem;
  • 1500 eiro otrās vietas ieguvējiem;
  • 1000 eiro trešās vietas ieguvējiem.

Prezentācijas tiešraide būs redzama Latvijas Universitātes Inovāciju centra LUMIC Facebook lapā 2023.gada 4.janvārī plkst. 16:00. Saite uz tiešraidi ŠEIT! Tiešraidi vērot ir aicināts ikviens interesents!

Pasākums tiek organizēts ar ERAF līdzfinansētā projekta Nr. 1.1.1.3/18/A/007 “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem” atbalstu.