Vienīgā, tradīcijām bagātākā jauno studentu veidotā radio pārraide Latvijā “Studentu pietura” meklē jaunus raidījuma satura veidotājus un vadītājus. Aicināti pieteikties mērķtiecīgi studenti, kuri vēlas radīt jaunu, citiem studentiem interesējošu saturu ne tikai radio ēterā, bet arī sociālajos tīklos, t.sk., podkāstu jeb raidierakstu formātā.

Raidījums “Studentu pietura” ar katru raidījumu papildina savu klausītāju un sekotāju skaitu dažādās platformās, un ir patiesi vērsts uz attīstību. Pašreiz meklējam spēcīgus komandas papildinājumus, ar kuriem kopā veidot studentiem interesējošu saturu ne tikai radio NABA ēterā, bet arī Instagram, Facebook, TikTok un Youtube sociālo tīklu vietnēs, kā arī podkāstu jeb raidierakstu platformās. Ja tieši tev ir vēlme darboties radoši, kāda ideja raidījumam vai vienkārši vēlies labi pavadīt laiku, iepazīstot jaunus cilvēkus, droši piesakies!

Pašlaik raidījumu veido 7 Latvijas Universitātes studenti, viņu pienākumos ietilpst gan tēmu izvēle raidījumiem, gan to vadīšana un tikšanās ar viesiem studijā, sociālo tīklu ierakstu veidošana. Darbošanās radio lieliski attīsta laika plānošanas un runas prasmes, ir kā pamats dažādu projektu vadībai, kā arī neierobežo radošumu - šī būs īstā platforma trako ideju īstenošanai.

Savu CV un izvērtāku pieteikumu līdz 10. oktobrim vari sūtīt uz e-pastu naba@radionaba.lv ar norādi “Pieteikums raidījumam “Studentu pietura””.

 

Par raidījumu “Studentu pietura”

Studentu pietura ir LR6 – LU Radio NABA programmas raidījums ar teju 20 gadu pieredzi. Stāsts ir par to kā dzīvo studenti - esošie, bijušie un topošie. Piedāvājam dažādus stāstus, tematus un spilgtas personības. Runājam gan par mācību procesu, gan arī to, kā pilnvērtīgi pavadīt brīvo laiku. Katru pirmdienu raidījumā aicinām viesoties cilvēkus, kas zina, ko teikt. Atskatāmies pagātnē un ieskatāmies nākotnē!

 

Plašāka informācija:
Elīna Krēmere
Radio NABA raidījuma “Studentu pietura”
satura veidotāja un vadītāja
e-pasts: kremereelina@gmail.com
tel. 22022054