Viens no veiksmīgajiem universitāšu inkubatora jaunuzņēmumiem ir «Correcty», kas izstrādājis stāju koriģējošu t-kreklu. Inovācija ir īpaša ar to, ka tās t-krekla atbalsta korekcijas shēma palīdz trenēt muguras muskuļu atmiņu. Produkta izstrādes laikā noritēja arī konsultācijas ar ortopēdiem un fizioterapeitiem, lai to izstrādātu atbilstoši tā funkcijām.

Lai nonāktu pie gala rezultāta, ideju nācās attīstīt Jekaterinai Romanovai un Natālijai Jermolajevai, kas jau iepriekš bija lietojušas šāda veida produktus, bet kopīgiem spēkiem un vienojoties par kompromisiem, izstrādājušas produktu, kas ļauj pareizi fiksēties un strādāt muskuļiem. Krekli ir īpaši ar to, ka tas lielākoties ir roku darbs - abu meiteņu spēkiem ir panākts tas, ka šie produkti tiek izstrādāti šādā veidā.

Šobrīd tirgū ir pieejami dažādi palīglīdzekļi stājas uzlabošanai, taču to lietošana ikdienā nav ērta, tādēļ galvenais mērķis izstrādājot produktu bijis izveidot ērti valkājamu stājas korektoru, kam nav nepieciešama papildus pielāgošana. Liela nozīme bijusi, lai šo t-kreklu varētu pielāgot jebkuram stilam un tas uzlabotu kā stāju tā pašapziņu. Šī iemesla dēļ korekciju nodrošinošā shēma kreklam iestrādāta no iekšpuses un tikpat kā nav redzama.

Lielākā daļa ikdienas abām kolēģēm paiet strādājot divatā, bet, protams, nevar iztikt bez sadarbošanās ar citiem cilvēkiem, kas palīdzējuši dažādādu jomu jautājumos, kā piemēram, atsaucīgiem mentori dalījās ar savām zināšanām visāda veida jautājumos. Ar jaunuzņēmuma nosaukuma izdomāšanu nebija grūtības, jo skaidrojums ir pavisam vienkāršs - t-krekli uzlabo stāju jeb “Corrects your posture”, tāpēc beigās izveidojies tieši “Correcty”.

Kā veiksmīgas komandas panākumu atslēgu Jekaterina min komunikāciju savā starpā, kā arī skaidri definēti gan personīgie mērķi, gan komandas mērķi, kas dažādās situācijās var rast skaidrību par to, kā tālāk rīkoties. Protams, nevar nepieminēt to, ka “Correcty” meitenes vēl ir tikai savas inovācijas sākumposmā, jo starp šiem mērķiem ir dažāda veida plāni tam, kā uzņēmums var augt un attīstīties vēl plašāk. Ir svarīgi ticēt saviem spēkiem un ar visu sparu nodoties iespējām, lai nonāktu līdz gala rezultātam.

Lai spētu attīstīt šo inovāciju, kā viens no finansēju avotiem bijis Eiropas Savienības fondu finansējums, kas bija pamats tam, lai Jekaterina un Natālija attīstītu “Correcty”. Pati Jekaterina nenožēlo, ka izvēlējās Universitāšu Inkubatoru kā vienu no atspēriena punktiem savas inovācijas attīstībai, tāpēc iesaka to darīt arī citiem - nebaidīties, iet ar skaidru ideju un šāda veida iespēju izmantot uzreiz.