Microsoft sadarbībā ar Latvijas Universitātes Inovāciju centru LUMIC aicina uz “Digitālo prasmju pilnveides programma Baltijā” tiešsaistes atklāšanas pasākumu 2020.gada 3. novembrī plkst.13:00.

Inovācijas un nepārtraukta tehnoloģiju attīstība ir kļuvusi par normu gan mācību, gan darba vidē, tāpēc digitālo prasmju uzlabošana ir atslēga, kas ļauj cilvēkiem un uzņēmumiem attīstīties un pilnveidot konkurētspēju.

Lai atbalstītu mūsdienīgu zināšanu apguvi Microsoft savas globālās iniciatīvas ietvaros sadarbībā ar Latvijas Universitātes Inovāciju centru LUMIC radījusi personīgās attīstības programmu – “Digitālo prasmju pilnveides programma Baltijā”. 

Programmas ietvaros ir iespēja izvēlēties un bez maksas apgūt kādu no četriem programmā piedāvātajiem kursiem: 

  • biznesa analīze (iepazīstieties ar mākoņdatošanas pamatiem un uzziniet, kā tas palīdz biznesa attīstībā, kā arī gūstiet ieskatu datu vizualizācijā un analītikā)
  • datu analīze (apgūstiet tādas platformas, kā “Power BI”, iemācieties datu vizualizāciju un citas pamatlietas, kas ļaus Jums padarīt datus daudz vieglāk uztveramus un parādīs, kā datu analīze ir viens no veiksmīga biznesa pamatnoteikumiem)
  • programmu izstrāde (apgūstiet programmatūru un sistēmu projektēšanu, veidošanu un pārbaudes mehānismus, kas nodrošina veiksmīgu tehnoloģiju darbību, sākot no komerciālām lietotnēm un beidzot ar uzņēmuma mākoņu risinājumiem)
  • lietotņu veidošana (apgūstiet lietotņu veidošanu, lai vienkāršotu, pārveidotu un automatizētu biznesa procesus)

“Digitālo prasmju pilnveides programma Baltijā” tiešsaistes atklāšanas pasākumā par globālajām tendencēm un prasmju pilnveidošanas iespējām Baltijā uzstāsies: 

  • Microsoft Centrālās un Austrumeiropas reģiona vadītāja Anke den Oudena (Anke den Ouden) (angļu valodā)
  • Latvijas Republikas ekonomikas ministrijas pārstāvis 
  • Latvijas Universitātes Inovāciju centra LUMIC vadītāja prof. Signe Bāliņa
  • mācību programmas vadītāji Edgars Brēķis un Raita Rolanda

Pasākumu vadīs Edgars Kuzmans.