Kā atrast pareizos vārdus? Kas ir komunikācijas māksla? Kā interesanti pastāstīt par savu ideju/pētījumu, lai noturētu klausītāja uzmanību? Kā pareizi veidot prezentāciju?

Uz šiem visiem jautājumiem varēsiet uzzināt atbildes Tehnoloģiju un inovāciju dienas iesildošajā ievadlekcijā “Kā septiņās minūtēs pārliecināt par savu ideju".

Norises vieta un laiks: LU Zinātņu māja 10. septembrī plkst. 16:00 līdz 17:30

Dalībnieki:
Kristaps Pētersons, starptautiski akreditēts prezentāciju meistars

Kristaps Pētersons ir starptautiskās prezentāciju ģildes (presentationguild.org) viens no dibinātājiem, akreditēts prezentāciju meistars un pārliecinošo prezentāciju eksperts, kurš konsultē uzņēmumus un organizācijas Latvijā, Igaunijā, Zviedrijā, Šveicē, ASV un Apvienotajos Arābu Emirātos. 2015.gadā viņš stažējās pasaulē apbalvotākajā prezentāciju aģentūrā “Duarte” Inc. Sanīveilā, Kalifornijā, kā arī no 2016. līdz 2019. gadam pildīja radošā direktora pienākumus prezentāciju aģentūrā “Nimega”. Pirms karjeras prezentācijas jomā Kristaps 16 gadus darbojās žurnālistikā, strādājot gan radio, gan presē, gan televīzijā. Kristapa pēdējā darbavieta žurnālistikā bija Latvijas televīzijas ziņu dienests, kur viņš pildīja vecākā ekonomikas korespondenta amata pienākumus. Sadarbojies ar tādiem medijiem kā CNN, BBC, Bloomberg, Le Monde, Wall Street Journal, The International Herald Tribune un vairākiem Eiropas sabiedriskajiem medijiem. Pēc žurnālistikas karjeras beigām novadījis vairāk nekā 100 mediju treniņus, izveidojis vai palīdzējis izveidot vairāk nekā 1000 prezenāciju.

Ievadlekciju būs iespējams apmeklēt klātienē un vērot tiešsaistē.

Reģistrācija: https://www.mitto.me/lu-inovaciju-diena/pieteikties