Latvijas Universitātes (LU) Inovāciju centrs LUMIC kopā ar Baltijas datoru akadēmiju (BDA) aicina studentus pieteikties jaunā programmā – “Gūsti pieredzi START-UP”. Iepazīsti biznesa pasauli un attīsti savu uzņēmēja gēnu!

Programmas dalībniekiem prakses ietvaros būs iespēja uzzināt vairāk par uzņēmējdarbības attīstīšanu, iedvesmojoties, mācoties un gūstot vērtīgas atziņas no veiksmīgiem start-up uzņēmumu pārstāvjiem! Studenti iepazīsies ar uzņēmumu darbību, sākot ar idejas rašanos, biznesa modeļa veidošanu, finansējuma piesaisti līdz pat uzņēmuma dibināšanai, iedziļinoties dažādos attīstības posmos, tā nodrošinot, ka praksei ir pievienotā vērtība.

Studentiem ir jāpiedalās vismaz divos mācību kursos un jāizpilda viens prakses uzdevums.

Aicināti piedalīties Latvijas Universitātes un citu Latvijas augstāko izglītības iestāžu studenti, kuri studē bakalaura, maģistra vai doktora līmeņa studiju programmās. Dalībnieki var reģistrēties, aizpildot tiešsaistes pieteikuma formu līdz 2023.gada 25.septembra plkst. 23:59.

Vietu skaits programmā ir ierobežots, tāpēc pieteikšanos neatliec uz vēlāku laiku!

Reģistrācijas anketu var aizpildīt ŠEIT.

Noslēgumā labākie studenti saņems naudas balvas, kopējais balvu fonds – 1500 EUR.

Prakses kopējais ilgums ir no 2.oktobra līdz 31. oktobrim (20 darba dienas).

Pārbaudi savas spējas, uzdrīksties un piesakies!

 

Programmas “Gūsti pieredzi START-UP” nolikums: https://ej.uz/GustiPieredziStrat-up un vienreizējo stipendiju par godalgotu vietu nolikums ŠEIT.

Programma tiek īstenota ar ERAF līdzfinansētā projekta Nr. 1.1.1.3/18/A/007 “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem” atbalstu.