Latvijas Universitātes (LU) Inovāciju centrs LUMIC aicina studentu komandas pieteikties inkubācijas programmai "Starta ekspresis". Ja jūs esat motivēta un darboties gatava komanda, kurai ir ideja un apņemšanās savu ideju pārvērst reālā risinājumā, aicinām attīstīt komandas uzņēmējspēju un cīnīties par naudas balvām.

Programma piedāvā atbalstu uzņēmējdarbības un biznesa idejas attīstības veicināšanai, lai rastu jaunus produktu vai pakalpojumu risinājumus. Divu mēnešu laikā komanda saņems strukturētas norādes, ekspertu un kouča atbalstu savas idejas attīstībai, kā arī finansiālu atbalstu risinājuma izstrādei.

Aicināti piedalīties Latvijas Universitātes un citu Latvijas augstāko izglītības iestāžu studenti komandā, kuri studē bakalaura, maģistra vai doktora līmeņa studiju programmās. Komandā var būt divi un vairāk dalībnieki. Dalībnieki var reģistrēties, aizpildot tiešsaistes pieteikuma formu līdz 2023.gada 23.augusta plkst. 23:59

Reģistrācijas anketu var aizpildīt ŠEIT!

Programmas laikā komandas pētīs problēmjautājumu, nodefinēs vēlamo risinājumu, pētīs esošo tirgus stāvokli, konkurentus un klientus, noteiks biznesa modeli savas idejas potenciālai komercializācijai, sagatavos īssprezentāciju un būs gatavas tālākai idejas attīstībai un/vai prototipa detalizētai izstrādei.

Katrai komandai ir iespēja saņemt līdzfinansējumu līdz EUR 2596 savas idejas attīstībai, kā arī naudas balvas. Paredzētais stipendiju fonds ir 3000 EUR.

1. vieta EUR 1500,00

2. vieta EUR 1000,00

3. vieta EUR 500,00

Piedalies programmā, iegūsti jaunas zināšanas, pieredzi un attīsti savu inovatīvo ideju!

Programmas nolikums ŠEIT. “Starta ekspresis” programma ŠEIT.

Programma tiek īstenota ar ERAF līdzfinansētā projekta Nr. 1.1.1.3/18/A/007 “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem” atbalstu.