Lai attīstītu studentu inovāciju prasmes, Latvijas Universitātes (LU) Inovāciju centrs LUMIC sadarbībā ar LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāti aicina studentus iesaistīties trīs mēnešu programmā un piedalīties studiju kursu digitalizēšanā, apgūstot jaunas zināšanas un izstrādājot mūsdienīgu e-kursu ar mentoru atbalstu.

Reģistrācijas anketu var aizpildīt šeit.

Programmas dalībniekiem paredzētas arī teorētiskās nodarbības, tai skaitā par e-mācību vadības vides “Moodle” lietošanu, kā arī praktiskas darbnīcas visas programmas laikā. Programmā var piedalīties jebkurš LU students, īpaši aicināti LU PPMF, Sociālo zinātņu fakultātes un Datorikas fakultātes studējošie.

“Digitālā transformācija ir izaicinošs un vienlaikus absolūti nepieciešams process. Tas ir ceļš uz nākotnes sabiedrību, veids kā izmantot jauninājumus un tehnoloģiju sasniegumus cilvēku labā. Mēs, Inovāciju centrs, esam ieinteresēti veicināt attīstību un atbalstīt inovācijas Latvijas Universitātē. Izglītības jomā digitālā transformācija – tā ir iespēja mācīties attālināti, ātri un neierobežoti piekļūt mācību materiāliem, samazināt slogu pedagogiem, kā arī dod iespēju dažādot izglītības saturu,” uzsver LU Inovāciju centra LUMIC vadītāja, profesore Signe Bāliņa.

Programmas dalībniekiem stipendijas apmērs būs 200 eiro mēnesī. Līdztekus tam studentiem tiks piedāvāts pieredzējušu mentoru un pasniedzēju atbalsts. Sākums plānots 2022. gada 11. aprīlī.

Dalībnieki var reģistrēties, aizpildot tiešsaistes pieteikuma formu līdz 10. aprīlim. Studentiem reģistrējoties, būs jāizvēlas digitalizējamais studiju kurss. Komandas tiks veidotas balstoties uz saņemtajiem pieteikumiem. 

Studiju kursu digitalizācijas programma šeit un šeit. Programmas nolikums.

e-mācību vadības vides Moodle nodarbību apraksts šeit.

 

Related Content

Trīs mēnešu laikā studenti pilnveido un digitalizē 11 e-studiju kursus
20.07.2022

Trīs mēnešu laikā studenti pilnveido un digitalizē 11 e-studiju kursus