Informējam, ka sakarā ar ārkārtas situācijas ieviešanu valstī un lielo dalībnieku interesi, esam nolēmuši pārcelt “Recharge Online” hakatona norises datumu uz 2021. gada 29., 30. un 31. oktobri, lai nodrošinātu lielisku hakatona pieredzi pēc iespējas vairāk studentiem.

Līdz ar to arī pieteikšanās datums dalībai hakatonā tiek pagarināts līdz 2021. gada 26. oktobrim.  Aicinām pieteikties ikvienu Latvijas augstākās izglītības iestāžu studentu, aizpildot pieteikuma anketu līdz 26. oktobrim – https://bit.ly/3ingwJr

SIA “Baltijas Datoru Akadēmija”, SIA” Tet “un Latvijas Universitāte (LU), organizē hakatonu “Recharge online”, kura mērķis ir rast risinājumus attālinātā darba, mācību  un izdegšanas problēmjautājumiem.

Hakatons “Recharge online” norisināsies no 29. līdz 30. oktobrim tiešsaistē. Tajā studenti, kas būs sadalīti komandās, mentoru pavadībā, risinās izaicinājumus, kas radušies vai, iespējams, radīsies attālinātā darba vai mācību rezultātā. Komandu uzdevums būs piedāvāt attālinātās dzīves uzlabošanas iespējas, prezentējot inovatīvu produktu, risinājumu vai prototipu. Hakatona norisē tiks pielietoti dizaina domāšanas principi.

Uzvarētāju komanda balvā saņems dāvanu karti un iespēju papildināt zināšanas mācību centrā "Baltijas Datoru Akadēmija" 4500 EUR vērtībā, kāda cita komanda iegūs 1000 EUR stipendiju no SIA Tet. 

Komandu darbu vērtēs kompetenta žūrija, kuras sastāvā būs SIA “Baltijas Datoru Akadēmija”, SIA Tet un LU pārstāvji.

 

Programma tiek realizēta ar ERAF līdzfinansētā projekta Nr.1.1.1.3/18/A/007 “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem ”atbalstu.