Vēlies attīstīt savu biznesu, bet nesaproti, ar ko lai sāk? Tevi piemeklējusi radošuma krīze un nezini kā tai tikt pāri? Kā palīdzēt saglabāt pasauli un dzīvot dabai draudzīgi?

Par šīm tēmām vari meklēt informāciju apmeklējot konsultācijas vai rokoties interneta dzīlēs, taču ir arī cita iespēja – piedalies “Icebreakers’22” festivālā un uzzini visus sev interesējošos jaunumus vienuviet bez maksas!

Festivāls „Icebreakers” ir pulcēšanās vieta studentiem un jaunajiem profesionāļiem, kuri no pētniekiem, biznesa ekspertiem un entuziastiem uzzinās jaunāko par inovatīvām biznesa iespējām, kā arī iepazīsies ar profesionāļu pieredzes stāstiem par dažādiem tematiem biznesa vidē.

Šī gada festivāla virstēma - “Misija: radīt” - akcentēs individuālo radošumu, kas izpaužas kā radītāju ekonomika. Kopā festivālā tiks pārstāvēti četri tēmu bloki: radošais, ilgtspēja un inovācijas, drošība, kā arī biznesa attīstība.

Pasākumā piedalīsies dažādu nozaru speciālisti, augstskolu pārstāvji, Latvijas inkubatori un investori, un tā laikā varēsi iepazīties ar to, kas mūs sagaida Metaverse virtuālajā pasaulē, uzzināsi vairāk par kiberdrošības incidentiem, sapratīsi kā pārkāpt pāri radošuma krīzei, iepazīsies ar uzņēmumiem, kuri pastāstīs par prakses un karjeras iespējām, un daudz kas cits!

Festivāls “Icebreakers” šogad piedāvā dažādu aktivitāšu virkni un jau septembrī sāksim iesildīt festivāla tuvošanos ar tā ievadpasākumiem, bet jau 6. oktobrī tiksimies klātienē Latvijas Universitātes Zinātņu mājā!

Arī šogad festivālu noslēgs ikgadējais centrālais notikums - Biznesa ideju konkurss, kurā studentu komandām būs iespēja iegūt līdz pat 10 000 EUR grantu sava biznesa attīstīšanai, prezentējot ideju festivāla ekspertu žūrijai. 

Dalība festivālā ir bezmaksas. Saņem savu biļeti jau tagad: šeit. 

Seko līdzi festivāla aktualitātēm šeit.

Festivālu organizē LU studentu Biznesa inkubators, pateicoties Latvijas Universitātes, LU fonda un mecenātu atbalstam, kā arī pasākuma galvenajiem partneriem “LMT Retail & Logistics”.